Nå åpner vårt minilager i Sandnes

Nyheter
Lagerboder i ett minilager

Den 1. desember har OK Minilager noe stort bak den første luken i kalenderen. Da åpner vi nemlig en ny avdeling på Kvål, rett syd for Sandnes.

Vår nyetablering er et oppvarmet lager med moderne lagerboder og fasiliteter. Ved dette lagerhotellet kan vi tilby mer enn 150 lagerboder i ulike størrelser. Vi har små lagerrom på 2,5 kvm som passer som en sportsbod, og større lagerstørrelser som passer for flyttelass i ulike størrelser. Dersom du er på flyttefot og trenger et lager kan vi tilby nye lagerrom til en særdeles gunstig pris. Ved åpningen har vi et åpningstilbud, med priser fra kun kr 100 pr. kvm. pr. mnd. Det er billig!

Vi er glade for at vi endelig kan tilby privatpersoner og bedrifter i Sandnes en prisgunstig lagerløsning, som samtidig er temperert. Sandnes er en by i vekst, og tror at stadig flere vil få nytte for våre tjenester.

Fabian Søbak Daglig leder, OK Minilager

Lageret i Sandnes er selvbetjent og døgnåpent. Kunden bestiller enkelt på nett, og får tilgang til bygget og lagerboden med adgangskoder. Det er traller tilgjengelig for utlån, og gode adkomstmuligheter. Avdelingen på Kvål i Sandnes er OK minilagers 5. avdeling på Nord-Jæren, og den 6. i Rogaland. Trykk her for priser og bestilling.