Miljøvennlig lagring

Lagring
Miljøfestivalen lagrer hos OK Minilager

OK Minilager har inngått et samarbeid med Miljøfestivalen i Moss. De leier lager hos oss, slik at de har et sted å legge materialene de skal bruke gjennom festivaldagene.

Miljøfestivalen jobber iherdig i disse dager for å skape en super festival i Kanalparken i Moss i slutten av august, og i mellomtiden lagrer de i et OK lager.

På et i lager i Moss står donert materiale, som de skal bruke til å lage dekorasjoner av til årets festival.

Hvem er Miljøfestivalen?

Miljøfestivalen ble startet av deres engasjerte festivalsjef og miljøforkjemper Camilla Bache-Mathiesen, som grunnla den ideelle organisasjonen «Grønnere sammen» i 2019. Målet til organisasjon er å skape en grønn HUB for folk og aktører på tvers av sektorer, for å øke engasjement og aktivisere til handling for miljø, klima og bærekraft. Derfor arrangerte Grønnere sammen Moss Miljøfestival i 2019.

- Siden den gang har vi hatt stor suksess med å skape grønne bølger for fremtiden og Miljøfestivalen har vokst seg stor med over 150 aktører involvert og mange tusen besøkende. Miljøfestivalen er en gratis festival for familier og den drives av en gruppe fantastiske frivillige! Uten frivilligheten vi har i Moss hadde ikke Miljøfestivalen vært mulig.

Nathalie Miljøfestivalen
Miljøvennlig lagring

Europaller og malingsspann i hver ledige krik og krok

– Det krever enormt med ressurser og arbeidskraft for å få i stand en Miljøfestival. Ved fjorårets festival oppdaget vi et stort behov for en lagringsplass for alt materiell vi får donert av bedrifter og enkeltpersoner, som våre frivillige gjenskaper og inkorporerer i festivalens design og estetiske uttrykk.

Tidligere har ikke Miljøfestivalen hatt noe lager, og løsningen har vært noe upraktisk for de frivillige. Et lager hos OK Minilager ble derfor ønsket varmt velkommen.

- Vi var sjeleglad for at OK-Minilager ønsket samarbeid med Miljøfestivalen. I stedet for at hver enkelt frivillig må oppbevare europaller og malingsspann i hver ledige krik og krok i garasje, på loft og under presenning på egen tomt, kan vi sammen jobbe mye enklere mot festivalen og benytte tid og ressurser bedre. Vi har nå mulighet til å ta i mot og oppbevare mer materiell, som enklere kan hentes og kjøres direkte til lagercontaineren på Årvoll. Hele opplevelsen har vært lekende lett.

Nathalie Miljøfestivalen

Med et OK lager ble rett og slett hele opplevelsen av festivalen mye enklere og morsommere for de frivillige, som kan nyte en litt mer OK logistikk. De synes det er enkelt og greit å leie et minilager, kundeservicen er utmerket, og de er strålende fornøyde.

– Nå kan vi fokusere på å ha det gøy med å skape noe i fellesskap, i stedet for å måtte diskutere oss frem til hvem som skal måtte sove med bildekkene i stua si.