Hva er mellomlagring, og hvorfor er det lurt?

Lagring
Mellomlagring

Får du ikke flyttet rett inn i ditt nye hjem etter å ha flyttet ut? Lurer du på hva du skal gjøre med alle tingene dine i mellomtiden? Det er akkurat dette vi skal se nærmere på nå.

Det er dessverre ikke alltid flyttingen går som en lek, og det er heller ikke gitt at alle datoer klaffer. Når du står der og det er en måneds mellomrom før du kan flytte inn i ditt nye hjem, er det OK å ha et sted å lagre tingene i mellomtiden. 

Men det ikke bare under flytting du kan trenge et sted å mellomlagre. Vi har samlet opp flere scenarioer der et midlertidig sted til tingene dine kan bli nødvendig, eller rett og slett gunstig.

Billig mellomlagring

Før vi går igjennom alle livssituasjonene hvor mellomlagring kan være lurt, er det viktig å gå igjennom det største hinderet til å skaffe seg en ekstern lagerplass. Nemlig kostnad.

For om du allerede står i en situasjon som krever penger, har man kanskje ikke akkurat lyst til å trekke mer fra kontoen. Det kan derfor være vanskelig å ta seg råd til et lager.

Dette forstår vi i OK Minilager. Derfor har vi de laveste prisene i bransjen. Faktisk har vi avgitt et prisløfte, slik at du kan være sikker på at du får markedets beste pris på et minilager. Hos oss leier du på månedsbasis, slik at du kan leie så lenge du faktisk trenger.

Nå som prisen har kommet ut veien, kan vi gå videre til hva mellomlagring faktisk er, og i hvilke situasjoner det er vanlig å benytte seg av det.

Mellomlagring ved flytting

Når du har sagt opp eller solgt boligen, men det er en periode før du kan flytte inn i det nye stedet, da er mellomlagring ved flytting lurt.

Hos OK Minilager kan du leie et eksternt lager i nærheten av deg, slik at du slipper å stå med en haug av møbler som du ikke vet hvor du skal plassere. Det blir kanskje også enklere å finne et midlertidig sted å bo, uten å også måtte finne plass til alt du eier.

Lagring ved visning

Når du skal vise frem hjemmet ditt for å selge det, har førsteinntrykket alt å si. For å unngå at du har for mange møbler og ting i boligen under visningen, og for at boden tilknyttet leiligheten skal se bra ut, kan mellomlagring hjelpe med å skape et åpent og luftig hjem.

Sett de tingene som skal bort inn på et minilager, frem til fotografering og visning er ferdig. Pakker du det ned har du også allerede startet på pakking av flyttelasset. Det er rett og slett «Win-Win!»

Puss opp uten ting i veien

Det er ikke alltid mulig å bo hjemme under oppussing. Eller, kanskje du kan bo der, men trenger plass for å kunne gjøre jobben. Da er mellomlagring tingen!

Setter du tingene dine hos OK Minilager under oppussingen kan du gjøre jobben ferdig uten møbler i veien, og uten at møblene blir fulle av oppussingsstøv eller maling.

Mellomlagring ved reise

Mellomlagring kan også bety at du lagrer tingene dine i en periode du ikke er hjemme eller bor i leiligheten, for eksempel når du er ute på en lengre reise.

Lange reiser er ofte på budsjett, og det kan være smart å si opp eller leie ut leiligheten i mellomtiden. Leier du ut leiligheten under reisen, kan du til og med tjene litt ekstra feriepenger. Likevel føles det kanskje ikke så behagelig å leie ut leiligheten med alle tingene dine i boligen. Kanskje du ikke vil at de som bor der midlertidig skal bruke tingene dine, spesielt ikke dine mest dyrebare og verdifulle gjenstander.

Har du behov for å flytte ut møbler kan du mellomlagre tingene på et eksternt lager. Tingene dine får dermed et OK sted å være når du er ute og reiser. Når du er tilbake kan du hente dem, og flytte inn i samme, eller nytt hjem. Enkelt og greit!

OK, kort oppsummering

Mellomlagring er altså, ganske enkelt, der du trenger å lagre dine ting i mellomtiden.

Hvis du trenger billig mellomlagring eller annen type lagring hjelper vi deg gjerne. Vi har markedets beste priser, og minilager i byer over hele Norge. Finn ditt minilager her.