Hva er mellomlagring og hvorfor er det lurt?

Lagring

La oss si at du ikke kan flytte rett inn i ditt nye hjem ette rå ha flyttet ut. Hva gjør du med alle tingene dine i mellomtiden? Det er akkurat dette vi skal se nærmere på nå.

Mellomlagring ved flytting

Det er dessverre ikke alltid flyttingen går som en lek, og det er heller ikke gitt at alle datoer klaffer. Når du står der, og det er en måneds mellomrom før du kan flytte inn i ditt nye hjem, er det OK å ha et sted å lagre tingene i mellomtiden.

Hos OK Minilager kan du leie eksternt lager i nærheten av deg, slik at du slipper å sitte med en haug av møbler et annet sted. Det blir kanskje også enklere å finne et midlertidig sted å bo, uten å måtte ha plass til alt du eier.

Lagring ved visning

Når du skal vise frem hjemmet ditt for å selge det, har førsteinntrykket alt å si. For å unngå at du har for mange møbler og ting, og at boden tilknyttet leiligheten skal se bra ut, kan mellomlagring hjelpe til å skape et åpent og luftig hjem.

Sett de tingene som skal bort inn på et minilager, frem til fotografering og visning er ferdig. Pakker du det ned har du også startet å pakke flyttelasset. Win-win!

Puss opp uten ting i veien

Et er kke alltid mulig å bo hjemme under oppussing. Eller kanskje du kan bo der, men trenger plass for å kunne gjøre jobben. Da er mellomlagring tingen!

Setter du tingene dine hos OK Minilager under oppussingen kan du gjøre jobber ferdig uten møbler i veien, og uten at møblene blir fulle av oppussingsstøv eller maling.

Mellomlagring ved reise

Mellomlagribng kan også bety at du lagrer tingene dine i en periode du er ute på en lengre reise. Lange reiser er ofte på budsjett, og det kan være smart å si opp, eller leie ut leiligheten i mellomtiden. Er det behov for å flytte ut møbler kan du mellomlagre tingene på et eksternt lager.

Tingene dine har et OK sted å være når du er ute og reiser, og når du er tilbake kan du hente dem ut, og flytte inn i samme, eller et nytt hjem. Enkelt og greit!

Mellomlagring er altså, ganske enkelt, lagring i mellomtiden. Hvis du trenger mellomlagring eller annen lagring hjelper vi deg gjerne. Vi har minilager i byer over hele Norge, og du finner full oversikt her.