Vi kjøper strøm med opprinnelsesgaranti

Annet
Strom med oprinnelsesgaranti

Visste du at strømforbruket på OK Minilager sine avdelinger over hele Norge har opprinnelsesgaranti?

Dette er et av grepene vi gjør for å være et enda mer bærekraftig minilager. Garantibeviset bekrefter at tilsvarende mengde strøm vi bruker på våre lager også blir produsert fra 100% fornybare energikilder, som sol, vind og vann.

Hvorfor er fornybar energi viktig?

Når vi jobber for å bli en enda mer bærekraftig bedrift vil alle små og store tiltak være viktig på veien. Flere av våre lagerbygg er tempererte for å sørge for optimale lagerforhold året rundt, og det lar seg ikke gjøre uten å bruke elektrisitet.

For å minimere karbonavtrykket vi legger igjen ved vårt strømbruk støtter vi produksjon av fornybar energi gjennom opprinnelsesgarantiene, og sørger for å holde en stabil, lav tempereatur året rundt.

Fornybar energi er viktig for oss, slik at du som kunde vet at minilageret du leier drives på en bærekraftig måte, og at vi sammen er med på å støtte produksjon av fornybar energi.

Opprinnelsesgaranti Strøm

Hos OK Minilager kan du leie lager med fornybar energi.

Bærekraftig lagring

Våre minilager har et generelt lavt karbonavtrykk. Strømbruk er det som er hovedkilden til karbonutslipp, og derfor er avtalen om opprinnelsesgaranti et viktig tiltak på veien mot å bli enda mer bærekraftige. Samtidig kan minilager bidra til en mer bærekraftig livsstil for folk flest.

Hos OK Minilager kan du leie plass for å ta vare på dine eiendeler. Dersom du har møbler som har gått i arv, flytter fra hus til leilighet eller av andre grunner har møbler og ting det ikke er plass til hjemme, kan du lagre det hos oss. Da åpnes dørene for gjenbruk, eller å gi videre til venner og familie, i stedet for å kvitte seg med ting og senere kjøpe nytt.

Når du kan leie ekstra plass på et bærekraftig minilager gir det også muligheten til å bo på færre kvadratmeter. Mindre boareal vil gjerne bety lavere energiforbruk hjemme, og med lager i nærheten med kort reisevei blir det også mindre utslipp på veien.

Følg med videre for å se hvordan OK Minilager jobber for å bli enda mer bærekraftig.