Hvordan et minilager kan hjelpe bedriften under omstrukturering

Bedrift
To personer som bærer pappesker ut av en lasterbil utenfor et lagerbygg.

Omstrukturering er en naturlig del av bedriftsutviklingen, men kan også være en utfordrende prosess med mange løse baller i luften. Slik kan et minilager være til hjelp under prosessen.

I en omstruktureringsperiode hos en bedrift kan behovet for midlertidig oppbevaring av utstyr, inventar og dokumenter øke betydelig.

I dette innlegget utforsker vi hvordan et minilager kan være en uunnværlig redningsplanke for bedrifter som er under omstrukturering. Vi skal også se på hvordan en ekstern lagringsplass kan hjelpe med å navigere gjennom endringer og omorganisering på en smidig og organisert måte.

Seks måter et minilager kan hjelpe bedrifter under omstrukturering

Utenfor et OK Minilager

1. Frigjør plass for omorganiseringen

Under omstrukturering kan det være aktuelt med en omorganisering. Dette kan blant annet være av kontorlokaler og produksjonsområder.

En minilager-løsning kan gi deg muligheten til å lagre møbler, kontorutstyr og inventar som må flyttes, midlertidig. Dette gjør det mye lettere å omorganisere arbeidsområdet uten at det er noen hindringer.

 

2. Trygg oppbevaring av verdifulle og kostbare eiendeler

En omorganiseringsprosess kan av og til involvere midlertidige nedleggelser eller endringer i arbeidsprosesser. Avdelinger kan bli satt ute av spill permanent eller i en periode.

Et minilager gjør at du som bedrift trygt kan beholde og oppbevare verdifulle eiendeler som maskiner, datamaskiner og annet kostbart utstyr.

Våre tempererte lagerboder er en god løsning da den sikrer riktig temperatur slik at det ikke blir skader på utstyret, i tillegg har OK Minilager god alarm og overvåkningssystemer som sikrer at tingene kun er tilgjengelig for deg.

 

3. En fleksibel løsning tilpasset for endringer

Et minilager tilbyr fleksibilitet slik at du kan tilpasse lagringen etter ditt behov.

Med et OK Minilager kan du enkelt endre lagerbodens størrelse uten ekstra omkostninger, om du skulle trenge større eller mindre plass. Hos oss leier du på månedlig basis, uten binding, og du kan derfor leie i så lang eller kort tid som perioden krever.

I tillegg er alle våre OK Minilager tjenester døgnåpne og selvbetjente, det vil si du kan hente, omorganisere og levere når som helst. Du vet det er kun deg som har tilgang på grunn av vårt personlige adgangskodesystem.

 

4. Få en knirkefri flytting med midlertid oppbevaring

Skal dere gjøre en fysisk flytting av hele bedriften, kan et minilager være en ideell løsning.

Under flyttingen kan du midlertidig oppbevare både kontorutstyr, arkiver og inventar mens det nye stedet blir klart.

 

5. Organisering av dokumenter og arkiver

Det er ikke til å stikke under en stol at det er mye å gjøre og få redegjort under en omstrukturering- og omorganiseringsprosess. En slik prosess krever ofte en nøye gjennomgang og organisering av dokumenter og arkiver.

Et minilager gir en dedikert plass til fysiske dokumenter står sikkert og uten at du må innføre egne sikkerhetsløsninger eller overbelaste arbeidsområdet.

 

6. Gjør det lettere å opprettholde effektivitet og arbeidsflyt under prosessen

Ved å bruke minilagre kan bedriften opprettholde en funksjonell arbeidsplass under perioden.

Dette sikrer at ansatte kan jobbe effektivt, til tross for endringer.

 

Minilager – en fleksibel og effektiv løsning under omstrukturering hos bedrifter

En person med pappesker på en reol.

Omstrukturering kan være en utfordrende, men nødvendig prosess for en bedrift. Et minilager tilbyr både fleksible og effektive løsninger som kan gjøre prosessen lettere.

En lagringsløsning kan hjelpe med å håndtere behovet for blant annet midlertidig oppbevaring av utstyr, inventar og dokumenter under prosessen.

Ved å frigjøre plass, beskytte verdifulle og kostbare eiendeler, sikre en organisert arbeidsplass, og gjøre det mulig å opprettholde arbeidsflyten, kan bedrifter lettere navigere gjennom endringene og omorganiseringen på en smidig måte.

 

Flere spørsmål? Eller trenger du en skreddersydd og tilpasset løsning?

Har du flere spørsmål rundt et minilager i en omstruktureringsprosess eller trenger du en veiledning til å finne den rette lagerløsninger som er tilpasset din bedrifts behov?

Ring oss gjerne på telefonnummer: 22654000 eller ta kontakt med oss i chatten på nettsiden vår.

Vil du lese mer om hvordan et minilager kan hjelpe din bedrift? Les vår side om bedriftslagring her.