Nå åpner vi lager i Porsgrunn

Nyheter
Utsnitt av inngangsdør til butikk med skilt: Come in, we're open

Ikke bare kan vi glede oss over at 1. mars er den første vårdagen.

Denne dagen åpner også OK Minilager en ny avdeling i Porsgrunn. Vårt nye lagerhotell rett syd for Porsgrunn sentrum er et oppvarmet/temperert lager med optimale forhold for lagring av møbler og innbo. Her leier vi ut mer enn 70 boder i ulike størrelser. Vi har små lagerrom på 2,5 kvadratmeter, som passer for de som kun har noen småting å sette bort. Vi har også større lagerstørrelser på 5 kvadratmeter og 10 kvadratmeter, samt store lagerboder på 15 kvadratmeter. Uansett hvor mye plass du trenger, eller hvor lenge du trenger det, har vi et tilgjengelig alternativ for deg.

– Denne nye avdelingen i Porsgrunn er vår andre avdeling i Grenland. Vi har fått mange forespørsler fra Porsgrunnsfolk som trenger lagerplass, og vi er derfor spesielt glade for at vi nå endelig også kan åpne dørene til dette minilageret, forteller Fabian Søbak, daglig leder i OK Minilager.

Lageret i Porsgrunn ligger sentralt til mellom sentrum og E-18. Herfra er det således også kort vei til eksempelvis Heistad, Brevik og Stathelle. Lageret er døgnåpent og ubetjent, i likhet med øvrige avdelinger i OK Minilager. Hos oss bestiller du lager enkelt på nett, og med automatiske løsninger får du tilgang til lageret innen få minutter. Les mer her