OK Minilager vokser – Åpner ny avdeling i Stange

Nyheter
Nytt minilager Stange

Vinteren 2023 skal OK Minilager åpne et nytt minilager på Stange. Avdelingen, som blir temperert, blir den 4. avdelingen i Innlandet og andre avdelingen i Hamar-området. Avdelingen ligger med kort vei til Stange sentrum, E-6, og Hamar.

OK Minilager har allerede en avdeling på Trehjørningen på Hamar, i Engomsvingen 21. Du kan lese mer om minilageret her. På det nye lageret vil det bli et utvalg av lagerboder i størrelser fra 2,5m2 til 15m2, og tilbudet vil egne seg for mange ulike behov.

Forventet åpning av det nye lageret på Hamar er vinteren 2023. Vi ser veldig frem mot å utvide lagertilbudet vårt i området, slik at flere kan få OK plass, sier daglig leder i OK minilager, Fabian Søbak.

Lager for privat og bedrift

OK Minilagers lagerløsning er enkel, og passer godt for både privatpersoner og bedrifter. PRivatpersoner benytter gjerne lageret hvis de trenger et OK sted å lagre ting på grunn av plassmangel hjemme, mangel på bod, eller i forbindelse med flytting og oppussing.

Mange bedrifter trenger fleksible og rimelige lagerløsninger, og da er OK minilager et godt valg. Her kan man leie OK lager uten binding, til minipris, og med mulighet til å endre størrelse hvis behovet endrer seg underveis.

Trenger du minilager på Hamar nå? Bestill lager her eller kontakt oss.