6 populære bruksområder for minilager

Lagring
Esker utenfor innvendig bod med åpen rulleport

Lurer du på hvordan andre bruker minilager? Her er 6 populære bruksområder.

1. Våropprydding

Uavhengig av tittelen kan en skikkelig opprydning utføres når som helst på året.  Om du ønsker å tømme ut loftet før en renovering, få mest mulig ut av en kjeller eller rive et gammelt skur, så kan det ha stor effekt på både trivsel og ro bli kvitt rotet. Det du ønsker å beholde kan du sette bort i et minilager, eller du kan bruke minilageret mens du organiserer og finner ut av hva som skal selges eller kastes.

2 . Lagring av hageutstyr

Når bladene faller fra trærne om høsten, og gradestokken kryper ned mot 0 grader, kommer spørsmålet: Hvor skal jeg sette hagemøblene? Mange velge rå sette hagemøbler og utstyr på et lager, i stedet for å ta sjansen på å la det stå ute under presenning, eller fylle boden hjemme til randen.

3. Lagring av kjøretøy

Hvis garasjen er full av andre ting du trenger, blir det dårlig plass til bil. Få bort det som tar opp plassen i garasjen, og sett det på eksternt lager om du ikke har plass til det et annet sted.

4 . Flyttelager

Hvis du og din familie er i ferd med å flytte kan det ta tid å få alt organisert etter innflytting. Istedenfor å bo de første ukene omgitt av esker, hvorfor ikke leie et minilager og heller hente flyttelasset forløpende i ditt eget tempo? Enklere og mer bekymringsfri flytting.

5 . Lager for sportsutstyr

Er du glad i å gå på ski på vinteren, eller kanskje lengre teltturer eller golf på sommeren? I et minilager kan du lagre hobbyen når du ikke trenger den, så står den trygt til neste sesong.

6 . Lager for ekstra ting

Det er mange av oss som har mange eiendeler som brukes sjeldent, som opptar plass, men som vi ikke vil kaste. Da er eksternt lager en genial mulighet, hvor fotosamling, gamle arvegjenstander og annet du trenger plass til kan stå trygt. Du kan besøke lageret så ofte du ønsker, og hente ut når du trenger det.

Hva trenger du minilager til?