Vinteren 2018 kommer OK Minilager til Tromsø

Nyheter
Oversiktsbilde av Tromsø bro

Våren 2018 åpner OK Minilager en ny avdeling i Tromsø. Dette blir vår 54. avdeling i rekken, og den nordligste avdelingen så langt.

Avdelingen er lokalisert på Skattøra, rett Nord for sentrum av Tromsø. Dette blir et tilgjengelig minilager for privatpersoner og bedrifter på hele Tromsøya, og også områdene rundt byen. Ved dette lagerhotellet skal vi tilby både oppvarmet/temperert lager i ulike størrrelser, fra 1 kvadratmeter opp til 15 kvadratmeter. Vi kommer også til å tilby lagercontainere med kjøreadkomst.

Vi har vært på utkikk etter en egnet lokasjon i Tromsø en stund, og vi er glade for at vi endelig har funnet en sentral og lett tilgjengelig eiendom i byen. Med beliggenheten på Skattøra kan vi tilby privatpersoner og studenter i byen et sentralt minilager for møbler og innbo. Vår lagringsløsning er også godt egnet for bedrifter som trenger ekstra plass i kortere – eller lengre perioder.

Det er mer enn 6000 studenter i Tromsø, og vi vet at veldig mange av dem vil sette pris på å kunne leie en lagerplass mellom studieårene, og ved utenlandsopphold.

Fabian Søbak Daglig leder, OK Minilager

Ta gjerne kontakt med oss allerede i dag, så gir vi deg et godt åpningstilbud på lagerleie i Tromsø. OK Minilager har alltid markedets beste priser på tilgjengelig og sikker lagring.