Kjøpsvilkår

Vi har oppsummert dine rettigheter ved kjøp av våre lagertjenester. Dersom du lurer på noe vedrørende vilkårene er vi alltid tilgjengelige for besvare dine spørsmål.

Priser

Alle priser på leie av containerbasert minilager er oppgitt inkludert merverdiavgift. Utleie av lagerboder innendørs er momsfritt for privatpersoner. For merverdiavgiftspliktige foretak kan merverdiavgift tilkomme de oppgitte prisene på lagerboder innendørs.

Leveringstid

Når betalingen er utført kan leietaker ta i bruk lagerrommet så snart han/hun ønsker på startdatoen.

Automatisk betaling – kortbetaling

Ved betaling i vår online betalingsløsning samtykker kjøper til at betalingskortet blir registrert for automatisk betaling 1 gang per måned. Leietaker kan når som helst endre hvilket kort som skal bli belastet.

Retur og angrefrist

Leietaker har 7 dagers angrefrist fra bestilling. Angrefristen bortfaller f.o.m. den dato som er angitt som startdatoen i bestillingen.

Support

Leietaker har rett til fri telefonstøtte og/eller support på e-post i hele leieperioden.

Reklamasjon

Reklamasjon – Forbrukerkjøpsloven av 21. juni nr. 34, 2002 – Hvis det oppdages en feil eller mangel, må forbrukeren innen rimelig tid etter at han eller hun oppdaget, eller burde oppdaget den, gi selgeren melding om at han eller hun vil påberope seg mangelen (reklamasjon). Fristen for å reklamere er allikevel ikke kortere enn to måneder fra det tidspunkt da forbrukeren oppdaget mangelen. Reklamasjon må senest skje to år etter at forbrukeren overtok varen. Dersom tjenesten eller deler av den ved vanlig bruk er ment å vare vesentlig lengre, er fristen for å reklamere fem år. Hvis forbrukeren ikke reklamerer i tide, tapes retten til å gjøre mangelen gjeldende. En mangel som viser seg innen seks måneder etter at forbrukeren fikk tjenesten (normalt leveringstidspunktet) skal formodes å ha eksistert ved risikoens overgang.

Personvern

Vår personvernpolicy finner du her. Vår personvernpolicy gjelder for alle personopplysninger som vi behandler, og er ikke begrenset kun til de som har kjøpt våre tjenester.

Forbehold

Vi tar forbehold om mulige skrivefeil og forbeholder oss retten til å endre priser publisert på disse sidene uten forutgående varsel. Du må være fylt 18 år for å handle i nettbutikken vår.

Forsikring

For kunder som har bestilt temperert lager etter 29.november 2018 er kjøp av forsikring via OK Minilager standard, såfremt ikke leietaker selv har egen forsikring, og informerer OK Minilager om det. Priser på forsikring fremgår tydelig i bestillingsskjema.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille lager?