Nå har vi utvidet med flere lagerrom i Stavanger

Vi har nå utvidet med nye boder i Stavanger sentrum. På lageret har vi størrelser fra 1m2 til 5m2, og lockers på 1m3 og 1,8m3. Lei  minilager fra 200 kr/mnd.

- Vi ser at mange som bor sentralt har behov for små lagerrom for ekstra ting, og nå har vi flere lagerrom tilgjengelig i Stavanger sentrum. Dette er perfekt for studenter eller andre med behov for et lite lagerrom, sier Daglig leder Fabian Søbak i OK Minilager.

Med de nye lagerrommene er det nå totalt 185 lagerrom på minilageret i Stavanger Sentrum. Minilageret er temperert og egner seg godt til lagring av møbler og innbo. Lagerløsningen er fleksibel, og egner seg godt både for private og bedrifter.

Les mer om vårt minilager i Stavanger sentrum her.

Trenger du et minilager i Stavanger? Du kan reservere enkelt på nett her.

Om OK Minilager

OK Minilager ble startet i 2009 av far og sønn. Det som startet som en avdeling med fire lagercontainere har vokst til å bli en av Norges største lageraktører, med over 75 minilager spredt fra Tromsø i nord, til Mandal i sør. Vi leier ut nye, tette lagercontainere og lagerrom i tempererte lagerbygg. Velkommen til OK Minilager - en trygg og rimelig lagerløsning!

Er du klar til å bestille lager?

Bestill nå eller få hjelp av oss.

Våre siste innlegg