Minilager på Byåsen

Trygg og rimelig lagring
O. J. Aalmos veg 25, 7023 Trondheim
Se lagertyper og priser

Lagerstørrelser og priser

Størrelse

Liten plass
2.5 m2 (0 m3)

Type lager

Temperert
850 kr/mnd
Bestill lager

Oppvarmet lager på Byåsen

OK Minilager leier ut lagre i et moderne lagerhotell på Byåsen i Trondheim. Lageret er temperert, og løsningen er tilpasset lagring av møbler og innbo.

Vårt lager på Byåsen er selvbetjent med lange åpningstider. I tillegg er avdelingen utstyrt med et luftavfuktingssystem som jobber for å holde en lav og stabil luftfuktighet slik at lagringsforholdene blir optimale.

Flere fordeler ved OK Minilager Byåsen

Det er mange grunner til å leie et OK lager hos oss.

Konkurransedyktige priser
Nye lagerrom uten innsyn
Lange åpningstider
Tempererte lagerboder
Videoovervåket
Flere lagerstørrelser

Velg lagerstørrelsen du trenger

På lageret på Byåsen i Trondheim har vi flere ulike lagerstørrelser. Som leietaker kan du velge den lagerstørrelsen som egner seg best for ditt behov.

Våre små lagerstørrelser passer godt for for eksempel studenter som har et lite flyttelass, eller som ekstra bod for de som trenger litt ekstra plass til å lagre for eksempel sportsutstyr, sesongutstyr eller hobbyen.

Vi leier også ut større lagerrom, godt egnet for deg som skal lagre et helt flyttelass, lagre møbler under oppussing, eller som trenger god plass til å lagre det som ikke får plass hjemme. Våre lager egner seg også godt for bedrifter som trenger fleksibel og trygg lagringsplass. Velkommen til oss!

Start lagringen på minutter

Finn flere lager i nærheten