Minilager i Ålesund Sentrum

Minilageret i Ålesund sentrum er et OK sted å lagre tingene dine.
Godøygata 8, 6005 Ålesund
Se lagertyper og priser

Lagerstørrelser og priser

Størrelse

Liten plass
5.0 m2 (12.3 m3)

Type lager

Temperert
1490 kr/mnd
Bestill lager

Størrelse

Mellomstor plass
10 m2 (29.5 m3)

Type lager

Temperert
2290 kr/mnd
Bestill lager

Temperert lager i Ålesund

Ved vår avdeling i Ålesund-Sentrum har vi tempererte og nyere lagerboder til utleie, tilpasset lagring av møbler og innbo. Vi har adgangskontroll på inngangsdøren, 24 timers videoovervåkning og lagerboder uten innsyn.

Vårt lagerhotell ligger i Ytre Bydel, rett før brua over Steinvågsundet. Ved denne avdelingen tilbyr vi også lagercontainere med drive-in tilgang. Disse lagerenhetene passer spesielt godt for de som har store flyttelass

Dette får du på OK Minilager Ålesund Sentrum

Mange grunner til å velge et OK lager.

Drive-in lager
Tempererte lagerboder
Døgnåpent lager
Lagring for privat og bedrift
Videoovervåket
Nye lagerrom uten innsyn
Konkurransedyktige priser
God kundeservice

Minilager i Ålesund Sentrum

Skal du flytte eller ha visning av boligen? Hos oss kan du leie en lagerbod på månedsbasis for dine eiendeler. Dersom du har behov for ekstra plass over en lengre periode har vi også rabatter ved langtidsleie.

Mange leier en ekstra sportsbod hos oss til tingene som det ikke er plass til hjemme. Hva med å leie en lagerbod til sesongartikler som utemøbler, gressklipper, slalomski m.v.? Vår lagerløsning er også populær blant bedrifter som trenger ekstra plass.

Flere håndverkere, salgskonsulenter og gründerselskaper m.v. benytter seg av våre lagertjenester. Med kort oppsigelsestid er vårt lager i Ålesund fleksibelt og prisene er naturligvis konkurransedyktige.

Start lagringen på minutter

Finn flere lager i nærheten