Minilager i Heggedal

Trenger du minilager i Heggedal? Vi leier ut drive-in lager, et OK sted å lagre tingene dine.
Fossumveien 27, 1389 Heggedal
Se lagertyper og priser

Lagerstørrelser og priser

Størrelse

Mellomstor plass
13.8 m2 (32.8 m3)

Type lager

Lagercontainer
3025 kr/mnd
Bestill lager

Minilager til leie i Asker

Vår avdeling i Heggedal ligger på Fossum Gård. Her leier vi ut nye lagercontainere plassert på bakkenivå. Dette er en enkel, rimelig og fleksibel lagerløsning for både privatpersoner og bedrifter.

Når du booker innenfor kundesenterets åpningstid kan du få tilgang til lageret samme dag. Du kan kjøre helt inntil lagerdøren, og enkelt laste inn i lageret. Med leie på månedsbasis og tilgang til dine eiendeler hele døgnet er dette en fleksibel lagerløsning.

Dette får du på OK Minilager Heggedal

Mange grunner til å velge et OK lager.

Sikker lagring
Få visning før du leier
Lager på bakkenivå
Kraftige låsebeslag
Døgnåpent lager
Nye og tette lagercontainere
Konkurransedyktige priser
Drive-in lager

Trygg lagring i Heggedal

Våre lagerboder passer perfekt til lagring av møbler og innbo, og det er en trygg lagerløsning. Containerne har kraftige låsebeslag og det er kun du som har tilgang til ditt lager.

I Heggedal leire vi ut en lagerstørrelse, men dersom du har behov for andre størrelser har vi flere avdelinger i Asker med andre størrelser, og med temperert lager. Det er bare å ta kontakt med oss for veiledning.

De fleste eiendeler kan lagres i et kaldtlager i Heggedal, men ved lagring av eksempelvis antikke tremøbler eller elektronikk på vinterstid anbefaler vi et temperert lager.

Start lagringen på minutter

Finn flere lager i nærheten