Frogner

Utleielager for møbler og innbo sentralt i Oslo.

Frogner er en av de største bydelene Oslo vest har å by på, og du skal ikke lete lenge på Gimle, Skillebekk eller Elisenberg før du treffer på noen av Oslo flotteste Byvillaer eller Bygårder. Det er vanskelig å diskutere mot at Frogner er en av Oslos fineste bydeler å bo i. Samtidig er det sentralt med kort vei til Bygdøy, Slottet og Frognerparken.

Frognerparken er Norges mest besøkte severdighet, og det med god grunn! Parken tilbyr oss flotte utstillinger, fontener og et stort areal å henge med venner. Tar man turen til Frognerparken en solfylt sommer-, vår- eller høstdag skal det godt gjøres å ikke finne haugevis av grupper med mennesker som griller og nyter solen. Om vinteren kan man fortsatt nyte kunsten i regi av Vigeland, men gruppene trekkes seg kanskje heller tilbake til bygårdene og villaene.

Med gjester i hus trenger man bedre plass, og da kan det være en idé å kanskje lagre de tingene man ikke bruker altfor ofte. Heldigvis tilbyr OK Minilager lagerrom på Grunerløkka, Sydhavna og Røa.

Disse lagrene er tilpasset både unge og gamle, store og små. Størrelse på lagerrommet er et luksusvalg med 13 forskjellige størrelser, helt opp til 10 kvadratmeter. Alle avdelingene er innendørs og tempererte, med videoovervåkning og døgnåpen tilgang. Vi spanderer hengelås, og vi tilbyr forsikring til de som ønsker det.

Bestill lager nært Frogner

Enkel reservasjon