Bislett

Sentrumsnært lager i Oslo

Bislett har lenge vært et sted Oslo-folk har både bodd og vandret. Enten man har studert eller studerer på Høyskolen, tatt turen innom Bislett Bad eller tatt personlig rekord på 3000-meteren på Bislett Stadion. Kanskje man ikke har vært og trent selv på Bislett Stadion, men uansett hvordan man vrir og vender på det har man sannsynligvis et forhold til Bislett Stadion.

Bislett Stadion har siden det stod klart i 1922 huset alt av stjerner i form av skøyteløpere, friidrettsutøvere til fotballandslaget. Folk fra langt og fjernt har på Bislett stadion kunnet oppleve alt fra Andreas Thorkildsens rekordkast i 2005, John Carews herjing for Vålerenga sent på 90-tallet til Kupperns verdensrekord på 3000 meter skøyting i 1963. Kort fortalt kan det mimres mye fra Bislett, og det er godt å kunne ta vare på alle slags minner. Det kan man blant annet gjøre på OK Minilager sin lageravdeling rundt hjørnet på Grunerløkka.

Lageret på Grünerløkka er innendørs og temperert og her kan en huse både stort og smått, da det tilbys lagerrom i flere størrelser, fra 2 kvm og opp til 7 kvm hvis lagerbehovet er stort. Avdelingen er videoovervåket, og leietaker har tilgang på lageret fra 06-24 alle dager i uken. Foruten lageret på Grünerløkka som ikke er langt fra Bislett, har OK Minilager også 10 andre avdelinger i Oslo, og ytterligere 9 avdelinger i Akershus. Vi finner uansett et godt alternativ til dine eiendeler.

Bestill lager nært Bislett

Enkel reservasjon