Vinterlagring av motorsykkel

Lagring
Vinterlagring motorsykkel

Trenger du et sted å oppbevare motorsykkelen eller mopeden i vinter? Vi har flere fornøyde leietakere som allerede lagrer motorsykkelen sin hos oss.

Våre lagercontainere eller tempererte lagerboder passer ypperlig til å lagre motorsykkelen, mopeden eller scooteren i når vinteren herjer utenfor. Et tett, tørt og sikkert sted å la den stå frem til våren melder sin ankomst. Våre lagercontainere har en drive-in løsning som lar deg kjøre helt frem til lagerdøra med personbiler både med og uten henger, samt større flyttebiler.

Ved nesten alle våre avdelinger har du tilgang til ditt lager døgnet rundt, hver dag hele året. Vi har avdelinger med lagercontainere og lagerboder flere steder i Norge, finn din nærmeste avdeling her.

Størrelse

Normalt anbefaler vi at du lagrer motorsykkelen i en Small (L2,35m x B1.45m x H2.38m) eller Medium lagercontainer (L2,95m x B2,35m x H2.38m), avhengig av størrelsen på sykkelen. Vær obs på at det ikke er tillatt å bruke lagercontainere til verksted eller mekking, og at sykkelen bør være tømt for bensin når den står lagret.

Dersom du er usikker på hvilken lagerstørrelse du trenger kan du finne riktig størrelse gjennom vår størrelsesberegner, eller kontakte oss, så hjelper vi gjerne. Når du reserverer en lagercontainer kan du få tilgang allerede samme dag.

Kontakt oss på chat, mail eller telefon, så hjelper vi deg gjerne med vinteroppbevaringen!