Vi har lansert prisløfte

Nyheter
Bilde av en rekke containere og Prisløfte tag

Vi er sikre på at våre priser er markedets laveste, men skulle det skje at du finner et rimeligere tilbud, gir vi deg et prisløfte på at du kan få en lavere pris hos oss.

Hva er prisløftet?

Dersom du får et tilbud med en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi prisen og gir i tillegg en rabatt tilsvarende 10% av differansen.

Prisløftet har fem enkle vilkår. Du må levere oss et skriftlig tilbud fra konkurrentene, og lageret må ha en tilnærmet lik størrelse. Løftet gjelder for tilsvarende lager, enten kaldtlager eller temperert lager, og inntil 30 dager etter din bestilling. Konkurrenten må også være lokalisert i samme kommune som vårt minilager. Dersom vi har flere avdelinger i kommunen gjelder prisløftet avdelingen med lavest priser.

Vi vet vi at pris er ett av de viktigste kriteriene når våre kunder velger minilager-aktør. Våre priser er alltid lave, men med prisløftet sikrer vi at vi alltid kan tilby våre kunder den beste prisen på minilager.

Fabian Søbak Daglig leder, OK Minilager

Alltid de beste prisene

Vi kontrollerer ukentlig konkurrentenes priser. Dersom vi en sjelden gang kommer over noen med høyere pris, justeres våre priser straks ned slik at vi fortsetter å ha markedets laveste priser. Med prisløftet kan vi garantere at du alltid skal få den beste prisen, på tilgjengelig og sikker lagring hos oss. Les mer om vårt prisløfte her.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål om prisløftet, eller om våre minilager. Velkommen!