Vi har åpnet på Byåsen i Trondheim

Nyheter
Lukkede og åpne lagerboder

Vi har nå åpnet vår nye avdeling på Byåsen i Trondheim. Dette er vår tredje avdeling i Trønderhovedstaden, og vår første tempererte avdeling i byen.

Til å begynne med kan vi tilby lagerrom på 2,5 kvm og 5 kvm. Månedsprisen for disse er henholdsvis kr 490 og kr 990. I løpet av august/september kommer vi også til å utvide med lagerrom på 10 kvm. Vi gir 10 % rabatt til de som forskuddsbetaler for 6 mnd, og 15% rabatt ved 12 måneders forskuddsbetaling. Vi har også 10 % studentrabatt. Vår avdeling på Byåsen er et moderne minilager med høy kvalitet. Vi har klimakontroll og et heldekkende system som sikrer lav luftfuktighet. Hos oss er det med andre ord optimale forhold for oppbevaring av møbler og innbo. Lageret er også velegnet for små-bedrifter som trenger ekstra plass til verktøy/utstyr, eller eksempelvis regnskapsarkiver.

Trenger du lagerplass i Trondheim? Du kan enkelt bestille lager ved vår nyåpnede avdeling direkte på nett. Dersom du ønsker å komme innom for å se på lageret først er du velkommen til det. Isåfall er det bare å dra til O.J. Aalmos veg 25 på Byåsen, og ringe oss på tlf. 22 65 40 00 når du kommer dit. Vi gir deg da en adgangskode, og veileder deg slik at du kan få sett på våre lagerrom.

Fun Fact: Nettsiden nabolag.no har kåret nabolaget Havstad på Byåsen til Trondheims beste nabolag.