Slik kan studenter spare penger i sommerferien

Lagring
slik kan studenter spare penger i sommerferien

Som student er gjerne sommerferien lang. Kanskje reiser du hjem allerede i juni, og tilbake til studiebyen din først i august. Hvorfor skal du da betale husleie på en leilighet du ikke bruker?

Dersom du ønsker å spare penger på å ikke betale leie, kan du sette alle dine ting på et minilager. Der kan du lagre eiendelene så lenge du har behovet, og hente det ut igjen når du er tilbake i studentbyen.

Er det ikke stress å flytte så mye?

Det er kanskje det, men hvis du kan spare 10-15000 i løpet av et par måneder er det kanskje også verdt den ekstra innsatsen? Som student har du mest sannsynlig ikke veldig mange ting enda, og da blir det ikke den største jobben å skulle flytte et par ganger. Da trenger du heller ikke et veldig stort lager.

Hvordan gjøre det enklest mulig?

Du kan få tilgang til et lager allerede samme dagen som du reserverer, og da er det bare å flytte inn. For å gjøre flyttingen enklest mulig kan du be om flyttehjelp fra venner, slik at dere er mange som kan bære. Be pent og kanskje spander litt pizza, så blir sikkert ikke det noe problem. For å frakte eiendelene kan du låne eller leie en bil, og da er det bare å sette i gang å bære flyttelasset.

Hos OK Minilager tilbyr vi studentrabatt, som kan kombineres med andre rabatter, slik at det skal bli enklere for deg som student å kunne bruke denne løsningen. Du kan lese mer om vår studentlagring her. Ta gjerne kontakt med vårt kundesenter dersom du har spørsmål om lagring.