OK Minilager inngår samarbeid med Majoren Flytt i Oslo og Akershus

Nyheter
Ok og Majorflytt i samarbeid

OK Minilager har inngått et samarbeid med Majoren Flyttebyrå om utførelse av flyttetjenester i Oslo og Akershus. Sammen kan vi tilby våre kunder et mer helhetlig tilbud som inkluderer, nedpakking, flytting, flyttevask, lagring og levering.

Dette er i tråd med vår visjon om at flytting og lagring skal gjøres enklest mulig overfor våre kunder.

Ved å samarbeide med Majoren Flyttebyrå har vi nå muligheten for å kunne tilby en enklere flytte- og lagringsprosess for våre kunder. Majoren Flyttebyrå er opptatt av å imøtekomme kundenes forventninger og behov. Det å kunne levere et komplett tilbud til våre kunder er nå mulighet i form av dette samarbeidet.

Fabian Søbak Daglig leder, OK Minilager

Et samarbeid for å kunne gi kunden det beste

Vi vet at våre kunder enten lagrer deres private ting eller bruker våre lager til mellomlagring. Majoren flyttebyrå er opptatt av å gjøre prosessen så enkel som mulig for sine kunder.

Nordmenn flytter stadig oftere og vi ser at behovet for lager er økende. Når vi da skulle finne en samarbeidspartner for dette segmentet har det vært viktig å imøtekomme behov og ønsker fra våre kunder. Det ble tidlig klart for oss at OK Minilager er en aktør som matcher disse forventningene.

Butrint Iseni Daglig leder ,,Majoren Flyttebyrå

OK Minilager er forventningsfulle til samarbeidet;

Det at Majoren Flyttebyrå AS er informative og lytter til kunden for å kunne danne et så godt bilde av hva kunden faktisk trenger hjelp til. I kombinasjon med OK Minilagers gunstige priser, gode tilgjengelighet og kundeservice, mener vi at vi nå kan tilby kunden en uslåelig totalpakke.

Fabian Søbak

Flytting kan være en krevende prosess

Etter mange år i bransjen vet både OK Minilager og Majoren at flytting ofte kan være en krevende prosess som involverer mye logistikk. Igjennom dette samarbeidet gis kunden mulighet til å få hjelp igjennom hele verdikjeden.

Flytteprosessen er av de fleste beskrevet som veldig krevende og med mye stress, både fysisk og psykisk. Mye skal ordnes i tillegg til at et normalt liv med studie eller jobb også skal gjennomføres.

Butrint Iseni