Vi åpner ny avdeling i Kristiansund

Nyheter
Bilde av bygningen OK Minilager overtar

OK Minilager har nå kjøpt opp en ny eiendom, og vil i løpet av 2019 åpne et nytt minilager i Kristiansund.

Det er mange som trenger oppbevaring i området, og vi ser frem til å åpne vår andre avdeling i Kristiansund. Vi forventer å åpne for utleie i løpet av tredje kvartal 2019.

Fabian Søbak Daglig leder, OK Minilager

Den nye avdelingen i Kristiansund skal være et innendørs lager. Eiendommen ligger på Løkkemyra, i Verkstedveien 6B. Her kan både privatpersoner og bedrifter som trenger en fleksibel og rimelig lagerløsning leie den plasser de trenger.

Konseptet er som på OK Minilagers øvrige avdelinger, selvbetjent lager med fleksibel tilgang. Du leier et lagerrom, og flytter inn og besøker lageret akkurat når det passer for deg. OK Minilager har avdelinger fra Tromsø i nord til Mandal i sør, og når den nye avdelingen i Kristiansund åpner blir dette den 5. i Møre og Romsdal.

Trenger du lager nå?

Trenger du lagerplass i Kristiansund før det nye minilageret åpner, er vår andre avdeling rett ved, i Verkstedveien 2. Her har vi containerutleie med drive-in lagring hvor du kan kjøre helt inntil lagerdøren for enkel av- og pålasting. Du kan reservere et minilager her, eller se mer om avdelingen i Verkstedveien 2.

Ta gjerne kontakt med vårt kundesenter dersom du har spørsmål om våre minilager.