Slik kan et minilager gjøre det nye året mer OK

Rydding
få et OK nytt år

Mange ser på et nytt år som en ny sjanse til å gjøre ting annerledes. Vi ser på hvordan et minilager kan gjøre det lettere for det i det nye året.

Endelig skal vi gjennomføre oppussingen

Du er nok ikke alene om å ha utsatt denne jobben. Oppussing kan være krevende, både fysisk og psykisk, og det tar gjerne mye tid. Da kan alle ting som kan gjøre jobben enklere hjelpe til at det faktisk blir gjennomført.

Skal du pusse opp ett rom av gangen kan du i prinsippet sette møblene inn i ett av de andre rommene. Men hvem ønsker å leve i overfylte rom over en periode, uansett om den er kort eller lang? Bor du i leilighet har du kanskje ikke all verdens med plass fra før, og hvis du da skal sette dobbelt opp med møbler på den plassen du har til rådighet blir det ikke akkurat bedre plass. Kanskje blir dette et ekstra stressmoment i tillegg til oppussingen, så hvorfor ikke bare få det bort så lenge du holder på?

En lengre reise

I løpet av livet er det mange som drar ut på en lengre reise. Har du planlagt at dette året blir året du skal gjennomføre din drømmereise? Ikke la eiendelene dine bli et problem. Dersom du ikke ønsker å betale husleie, og ikke ønsker å ta deg bryet med å finne en ny leietaker der du leier, kan du sette alle eiendelene dine på et lager når du er borte.

Les mer om lagring ved lange reiser her.

Endelig få ordentlig system

Dersom du har bestemt deg for å endelig gjøre en ordentlig opprydding hjemme, kan du bruke et minilager for å sette det du ikke har plass til. I små leiligheter kan det fort føles overfylt, og dersom du ikke har en ordentlig plass å sette sesongutstyr når årstiden skifter, tar de opp unødig plass.

Få bort alt slikt du ikke bruker til vanlig, for å gå inn i et ryddigere år. Når du rydder bort for eksempel vinterklær til sommersesongen, får du også mer rom i klesskapet. Da kan det bli enklere å se hva du har, og så faktisk få lyst til å bruke det.

Dersom du befinner deg i en av disse situasjonene og kunne trenge et lager kan du enkelt reservere på nett her, eller kontakte vårt kundesenter. OK Minilager ønsker deg lykke til med alle planer for det nye året.