OK Minilager lanserer Mine sider

Nyheter
kundeportal mine sider OK Minilager

OK Minilager har nå lansert selvbetjeningsløsningen Mine sider. Her får du enkel og sikker tilgang til opplysninger om ditt leieforhold, og du kan utføre flere prosesser på egenhånd, uten å kontakte kundeservice.

Enklere leieforhold – Vårt kundeløfte

Som en av de første tilbyderne i vår bransje tilbyr vi nå en fullverdig kundeportal, kalt Mine sider. Dette er en del av vårt kundeløfte, der vi tilstreber å gjøre det så enkelt som mulig for våre kunder. Med Mine sider kan leietaker selv få tilgang til informasjon om sitt leieforhold hele døgnet, og det er mulig å utføre handlinger som å registrere nytt betalingskort eller avslutte leieforholdet.

Det er med glede at vi nå kan lansere beta-versjonen av Mine Sider, som er tilgjengelig for alle våre nye og eksisterende leietakere.

Fabian Søbak Daglig leder, OK Minilager

Mine sider har følgende funksjonalitet:

  • Oversikt over ditt abonnement med opplysninger om fornyelsesdato, betalingstype, adgangskode, leiepris med mer.
  • Informasjon om lagerboden(e) du leier: Lagernummer, størrelse, dimensjoner, plassering
  • Kvitteringer og tilbakebetalinger på kort
  • Hjelpesenter med vanlig stilte spørsmål
  • Du kan selv oppdatere dine kontaktopplysninger
  • Enkel kontakt-oss funksjon
  • Registrering av nytt betalingskort
  • Oppsigelse av leieforhold

Mine sider er tilpasset både PC, mobil og nettbrett. Dersom du ikke husker din adgangskode til porten eller størrelsen lagerboden, kan du enkelt logge inn på Mine sider for rask tilgang til opplysninger. Selv om vi nå lanserer en kundeportal er vårt kundeservice-team alltid tilgjengelige for å hjelpe deg via telefon, e-post eller chat i åpningstidene.

Pålogging

Det er enkelt å logge inn på Mine sider for eksisterende leietakere. Trykk deg inn på ok-minilager.no/mine-sider/. Deretter kan du opprette en bruker ved å legge inn navn og e-postadressen du har registrert hos oss. Du vil deretter motta en e-post med et engangspassord som du benytter for å logge deg inn første gang. Ta gjerne kontakt med oss dersom du trenger hjelp til å komme inn på Mine sider.