Lagerbehov for bedrifter

Bedrift
lagerbehov bedrifter

Har du en bedrift med lagerbehov? Her kan du lese litt om hvordan andre bedrifter bruker minilager.

1. Organisering av papirer

Selv små og mellomstorebedrifter kan ha en masse papirarbeid å stri med. I stedet for å fylle opp kontoret med utdaterte bilag og papirer kan din bedrift få orden på papirene ved å leie et lager hos oss. Våre lagerrom og lagercontainere er populære blant små-bedrifter som trenger et lager til regnskapsarkiver og andre dokumenter.

2. Flytting til nye lokaler

Flytting til nye lokaler kan være en omfattende og tidkrevende. Ved å leie et minilager hos oss kan din bedrift gjøre prosessen enklere, både ved utflytting fra gamle lokaler, og ved innflytting til nye lokaler. Ved å leie et lager hos oss får du bedre oversikt over tingene som skal flyttes, og dere kan flytte tingene I et tempo som passer dere.

3. Utvidelse av virksomheten

Er din bedrift I vekst, men dere ønsker å unngå unødvendig hyppig flytting til større lokaler? Ved å leie minilager oppnår bedriften økt fleksibilitet, ved at størrelsen på lageret kan justeres I tråd med det gjeldende behovet. Mange bedrifter ser verdien I å plassere overskuddsutstyr i et minilager, i stedet for å flytte til nye kontorlokaler på grunn av plassmangel.

4 . Lagring av markedsmateriell og vareprøver

Mange bedrifter har vareprøver eller markedsmateriell de bruker på messer og til andre former for promotering. Et minilager med tilgang døgnet rundt er et fleksibelt sted å oppbevare dette, og de som måtte trenge utstyr eller vareprøver kan enkelt stikke innom og plukke det opp ved behov.

Flere av våre kunder har startet en bedrift hjemme. I starten er det ikke noe problem å ha vareprøvene i skuffer og skap, men etter hvert som bedriften vokser kommer også behovet for å ha en ekstern lagerplass, slik at ikke bedriften tar over hjemmet helt.

5. Varelager

Har du en nettbutikk? Et minilager er en fleksibel og rimelig lagerløsning, som gjøre det enkelt å oppskalere eller nedskalere lageret ved behov, lik at du ikke betaler for mer plass enn du trenger. Flere bruker minilager som varelager for sin bedrift, og henter varer etter hvert som de blir solgt, for å levere til kunder. Med tilgang døgnet rundt er det alltid mulig å hente ut ved en bestilling.

Hva trenger din bedrift lagerplass til?