Hvor stort lager trenger du?

Lagring
Hvor stort lager trenger du

Hvis du aldri før har lagret noe i ditt liv, er det ikke bare bare å finne ut hvor stort lager du trenger. Vi hjelper deg!

Å finne riktig lagerstørrelse er en kunst, og vi forventer ikke at du er utlært på området. Vi kan heller ikke fortelle deg direkte her hvor stort lager du trenger, men heldigvis finnes det flere enkle måter å få hjelp på:

  • Finn ut hvor mye du skal lagre
  • Bruk vår størrelsesberegner
  • Ta kontakt med oss

Hva skal du lagre?

Det første du må gjøre for å finne ut hvor stort lager du trenger er rett og slett å finne ut hva du faktisk skal lagre. Med mindre du har stålkontroll fra før kan det fort vise seg å være både mer og mindre enn du først trodde, og da står du fint i det når du ankommer lageret ffor å sette inn dine ting. Dersom dette uhellet først har vært ute kan du selvfølgelig kontakte oss, så ser vi om vi kan finne en løsning for deg.

Les mer om hvordan du finner riktig lager for det du skal lagre her.

Bruk vår størrelsesberegner

Når du vet hva du skal lagre kan du prøve å bruke vår størrelsesberegner her. Der kan du enkelt beregne ca. hvor stort lagerrom du trenger, og du slipper å vri hjernen din for informasjon du egentlig ikke sitter med selv.

Ta kontakt med oss

Vi ønsker ikke at du skal leie mer plass enn det du faktisk har bruk for, og med lang erfaring i bransjen har våre kundemedarbeidere stålkontroll på lagerbehov og lagerstørrelser. Vi er tilgjengelig hver dag hele åre dersom du ser at du trenger eller ønsker hjelp til å finne ut hvor stort lager du trenger.

Du kan enkelt reservere et minilager her dersom du allerede vet hvilken størrelse du trenger, eller kontakte oss på mail, telefon eller chat her på nettsiden.