Enkle organiseringstips til boden

Lagring
Organiseringstips bod

Er det vanskelig å komme seg inn i boden, eller å finne det du trenger? Her er noen enkle tips for å rydde en gang for alle.

Pakk i esker

En av de viktigste tingene å gjøre når du skal rydde i boden er å finne et godt system, slik at det blir enkelt å fortsette å holde det ryddig.
Hvis du bruker esker er det enkelt å stable, og da får du utnyttet høyden i boden eller lageret slik at du får mer gulvplass.

Hva er i eskene?

Det er vanskelig å huske akkurat hvor du har lagt den genseren du skal finne frem. Hvis du i tillegg markerer tydelig hva som befinner seg i eskene er det enkelt å finne det du trenger, uten å måtte lete gjennom flere esker eller poser.

Bruk hyller

For å få ting opp av gulvet er hyller kanskje det beste hjelpemiddelet. Hyller kan gjøre det enklere å stable for eksempel poser og løse gjenstander som du lagrer. De gjør det også enklere å hente ut ting, og du kan lage faste plasser til gjenstander i hyllene for et ekstra godt system.

Få bort det som bare står der

Bruk litt tid på å se hva du faktisk har lagret. Er det noen ting du kanskje skulle solgt, gitt bort eller kastet? Det er en fin måte å få ryddet litt ekstra plass til det du faktisk bruker eller trenger senere.
Når du får bort de tingene som tar opp unødvendig plass får du enten bedre oversikt og enklere tilgang til lageret, eller mer plass til å lagre annet som dukker opp.

Fra bod til lager

Dersom du har eiendeler i boden som står i veien, men som du vet du vil få bruk for om en stund, kan du tenke på å sette det på et eksternt lager. Da kan du få OK plass i boden hjemme til det du bruker regelmessig, mens det andre står trygt lagret, og ute av veien. Du kan enkelt reservere et minilager på nett her.

Dersom du har spørsmål om våre lager kan du gjerne kontakte oss. Vi ønsker deg lykke til med opprydningen!