Frigjør gjesterommet

Rydding
soverom

Har du et gjesterom du ikke får brukt fordi det brukes som lagringsplass? Her får du x tips som hjelper deg å gjøre rommet til et gjesterom igjen.

Det er fort gjort at gjesterommet ender som en lagerplass. Kanskje du mangler bod inne i leiligheten og trenger et sted å legge vinterklær og utstyr, eller kanskje du bare har blitt vant til å ha et ekstra rom du kan stappe ting inn på.

Her kommer en liste over ting du kan gjøre for å få plass til gjester på gjesterommet:

  • Sett bort sesongutstyr
  • Bruk plassen under senga, over skap og inni skap
  • Sette inn mer oppbevaring
  • Vurdere om du trenger ekstra lagerplass

Sett bort sesongutstyr

Hvis du bruker gjesterommet som oppbevaring av sesongutstyr som vinterjakker, vinterdyner eller ski, kan du vurdere om du skal sette dette et annet sted. Har du mye skapplass kan det være greit, men husk at det er greit for de fremtidige gjestene dine om de også får litt skapplass når de besøker.

Bruk plassen du har

Det er mye plass å hente under senga og oppå skap hvis du har det. Sett oppbevaringsbokser og bruk denne tomme plassen til å lagre ting, så kan du kanskje få bort noe av det som tar opp plass på gjesterommet.

Sett inn mer oppbevaring

Dersom du fortsatt har for lite plass, kan du vurdere om du skal sette inn en kommode, et ekstra skap, eller kanskje en boks. Har du plass til dette får du enda flere oppbevaringsmuligheter, og du kan gjemme bort det du trenger plass til.

Gjesterommene er ikke alltid de største, og hvis du ikke har plass til å sette inn mer oppbevaring på gulvet, er det kanskje plass til å henge et skap på veggen?

Vurder om du trenger ekstra lagerplass

Hvis du har gjort grepene over, og fortsatt sitter igjen med ting du ikke vet hvor du skal sette, kan du vurdere å leie ekstra oppbevaringsplass.

Mange bruker eksternt lager hos oss til sesonglagring, til lagring for en kort periode, lagring av møbler de vil ta vare på men ikke har plass til, eller til å lagre noe de jobber med å kvitte seg med.

Hos OK Minilager får du leid temperert minilager eller lagercontainere med drive-in tilgang, som er tilgjengelige døgnet rundt. Det blir dermed enkelt å dra raskt innom for å hente ekstra-dynen eller tur-utstyret når du trenger det. Du kan reservere et minilager her.,

Lykke til med å ta tilbake plassen på gjesterommet!