Bedriftslagring: slik får du bedre plass med lagerhotell

Bedrift
Bedriftslagring

Ikke bruk plassen du har til rådighet hjemme på oppbevaring av varer, papirer eller utstyr til bedriften din.

Mange bedrifter lagrer varer og utstyr hos os, og her kan du lese hvordan du kan organisere din bedrift – og få bedre lagringsplass.

Rydd opp i utstyr

I en virksomhet kan det bli overveldende med mye papir, utstyr, vareprøver eller annet. Dersom det er lenge siden du har tatt en gjennomgang av hva bedriften har, kan dette lønne seg å gjøre for å få bedre plass til å drive bedriften. Kanskje er det noe som kan kastes, selges eller som ikke brukes ofte i arbeidshverdagen?

Det er ikke nødvendig å bruke dyrebar plass hjemme til bedriftslagring, for å lagre vareprøver, verktøy, møbler eller andre ting som tar opp plass. Ved å leie et minilager kan du lagre i nærheten, men du slipper å fylle skuffer og skap hjemme med arbeidsutstyr. OK Minilager har korte leiekontrakter, og er åpent hele døgnet, hele året. Ved å leie hos oss har du tilgang til bedriftens ting når det er behov, og de står trygt når de ikke brukes, uten å ta opp plass hjemme.

Arkivér og sett bort gamle filer og papirarbeid

Alt av gamle filer og gammelt papirarbeid kan ta opp mye plass og lage mye rot på arbeidsplassen. Det er unødvendig å lagre papirer du ikke bruker i daglig drift hjemme, og det er flere filer som kan lagres i et minilager.

  • Filer og dokumenter som ikke blir brukt ofte, men som må arkiveres en viss periode.
  • Nødvendige papirkopier
  • Minner og utklipp fra aviser

Sorter papirene i permer og esker for å ha god oversikt. Det er viktig å markere tydelig slik at du enkelt finner tilbake til riktige filer når du besøker minilageret for å hente noe.

Det er mulig å kjøpe hyller og sette opp inne i minilageret du leier. Dette kan også hjelpe deg å hole orden og oversikt, slik at du slipper å bruke unødvendig tid på lageret, og også får utnytter lagerets høyde.

Bruk minilager som eksternt varelager

Et lagringsalternativ som OK Minilager kan gi deg frihet til å drive virksomheten på en effektiv måte. Ved å benytte deg av et ekstra lager for driftseiendeler vil du skape en mer organisert lagring av forretningsmaterialer som for eksempel: filer, utstyr, rekvisitter eller vareprøver. Ved å organisere og sette på eksternt lager får du mindre rot i hjemmet, og bedre oversikt.

Når virksomheten er organisert og under full kontroll er det viktig å opprettholde organisasjon og rydding underveis. Dette lar seg enkelt gjøre ved å sette av faste dager for organisering, og turer til lageret for å hente ut eller sette inn ting.

OK Minilager har lagerhotell godt egnet for bedrifter. Våre minilager har videoovervåkning, tilkobling til alarm og individuell adgangskontroll. Vi leier ut både temperert lager og kaldtlager med drive-in tilgang, og du kan se hva som egner seg best til din bedrift. Her kan du se oversikt over lokasjoner og priser på våre lager.

Du kan enkelt legge inn en reservasjon på minilager her.

Dersom du har spørsmål til lagring for bedrift, kan du gjerne ta kontakt med oss.

Lykke til med organiseringen!