5 ting du kan ta vare på og bruke når du skal lagre

Lagring
Ta vare på til lagring

Det er mange måter å gjøre en flytteprosess og lagring billigere. En av dem er å spare på ting du kan benytte når du pakker ned tingene dine.

I mange situasjoner i hverdagen kommer du over ting som du kan spare på, så det gjelder å være bevisst på hva du kan få bruk for ved en senere anledning. Finn et sted som ikke er i veien hvor du kan lagre på disse tingene, så kan du plutselig spare ganske mye på pakkemateriell.

Fem ting du bør være på utkikk etter:

  • Papir
  • Papp
  • Esker
  • Bobleplast
  • Annet som beskytter

Steder du kan være obs:

  • Når du kjøper blomster
  • Når du får tilsendt pakker
  • Når venner og bekjente flytter

Blomsterbutikken

Når du kjøper blomster får du gjerne papir som du kan benytte i stedet for silkepapir. Dette kan du i nedpakkingen benytte for å beskytte glass, tallerkener, eller andre gjenstander som bør pakkes inn.

Når du får pakker

Når du får tilsendt pakker er det flere ting du gjerne kan ta vare på. Ofte får du tilsendt tingene i esker, og disse kan komme godt med senere, så ta vare på dem. Det ligger også gjerne noe inni esken som skal beskytte innholdet, og dette er fint for å beskytte det du selv skal pakke ned senere. Her kan det være både bobleplast, silkepapir, papp som du kan rulle rundt ting, eller andre ting du kan bruke som beskyttelse.

Venner flytter

Dersom du har venner som flytter sier det seg selv at de nok har mye flyttemateriell. Dersom de selv ikke ønsker åta vare på dette kan du pent spørre om du kan overta, så kan du gjenbruke esker og annet når du selv skal pakke ned.

Det som er viktig å huske på hvis du går for denne taktikken er at du må sjekke at det er i god stand. Dersom bunnen i esken faller ut vil den ikke være ti lgod nytte, men kanskje det kan fikses med litt tape? Her er det mye å spare.

Hvis du har det i bakhodet er det altså mye du kan ta vare på, som du likevel ville kjøpt. Det gjelder bare å være observant og målrettet, så kan du opparbeide et fint lager av pakkemateriell. Hva ville du ha spart på?