10 grunner til å leie et minilager

Lagring
10 grunner til å leie minilager

Hvorfor leier vi minilager? Her er 11 grunner til at andre har valgt å leie et eksternt lager.

1. For lite plass

Kanskje den enkleste grunnen til at mange leier minilager er at de har for lite plass. Hos oss er det mulig å leie lagerrom i mange ulike størrelser, og mange bruker dette som en måte å forlenge hjemmet på. Her kan de lagre sesongutstyr som de ikke har plass til hjemme, eller andre ting som ikke brukes jevnlig.

2. Ønsker du deg walk-in closet?

Har du ønske om walk-in closet men plassen begrenser dette så tøm husets bod og flytt inn med klesskapets innhold, bodens eiendeler laster du inn i et av våre lagerrom. Våre lagerrom er tørre og tette gjennom hele året så her er det ingen problem å lagre det du måtte ønske.

3. Lagring av antikk

Antikke møbler har ofte stor betydning og dette ønsker man å lagre på et trygt og godt sted. Våre tempererte lagerrom sørger for en trygg oppbevaring av betydningsfulle møbler. På våre tempererte minilager har vi også videoovervåkning og alarm.

4. Det er klart jeg ønsker meg nye møbler

Følelsen av å handle nye møbler er vel alltid den samme. De kommer ikke inn i huset fort nok. Problemet er ofte at de gamle møblene står igjen og venter på å bli solgt. Lei et lagerrom, så kan du sette den gamle sofaen der til du får solgt den, i stedet for at den tar opp plass, eller du ender opp med å kaste den.

5. Utvekslingsstudent?

Ikke la husleie og ting begrense deg fra å følge drømmen om utveksling. Hvis du leier et minilager kan du slippe å betale leie på en leilighet du ikke bruker, og du har et sted å sette tingene i mellomtiden. Mellomlagring er et rimelig alternativ til å la alt stå i leilighet, eller måtte kvitte seg med alt av møbler for så å kjøpe nytt når du er tilbake igjen.

Hos oss kan du få studentrabatt, og rabatter for forhåndsbetaling ved langtidsleie.

6. Da er det igjen tid for dekkskifte

Vinteren kommer og vinteren går og dekk må skiftes hvert halvår. Våre lagercontainere eller tempererte lagerrom kan fint benyttes til oppbevaring av dekk. Har du først et lite lager kan du jo fylle på med annet sesongutstyr.

7. Er dere en vennegjeng som har starta deres eget idrettslag?

Er dere en vennegjeng eller en forening som er aktive sammen og driver med idrett, men ikke har noen steder å oppbevare div. utstyr, kan dere enkelt leie et lagerrom av oss for å lagre dette.

Her har dere tilgang når dere ønsker så dere kan enkelt sveipe innom når trening står for tur.

8. Safari?

Mange har en drøm om å dra ut på en lengre reise, kanskje safari, backpacking eller kanskje du skal jobbe i et annet land over tid. Uansett hvilken reise du skal ta ut på, er det mange andre i samme situasjon som har valgt å sette tingene sine på minilager i perioden de er borte.

Med et minilager står dine ting trygt til du er tilbake, og du kan flytte rett inn i nytt hjem når du er klar for det.

9. Vinter om sommeren

Årstidene skifter, og du trenger et sted å oppbevare vintertøy og vinterutstyr når det er sommer. Mange har ikke plass til dette hjemme, og prioriterer heller den plassen de har til ting de skal bruke oftere.

Ved å leie et eksternt minilager kan de fort sesongutstyr, og får bedre plass til det de bruker hjemme. Når sesongen skifter igjen, kan du sette sommermøbler og sommerklær i boden når du henter ut vinterutstyret.

10. Supert å bruke våre lagerrom som en verktøykasse, varebil og varelager

Strekker ikke bilen til og lokalet på arbeidsplassen er for liten? Mange andre har løst det med å bruke et minilager for å lagre verktøy og materiell. Med tilgang døgnet rundt, er det en fleksibel løsning som gjør at du slipper å ha det liggende hjemme.

Skulle det dukke opp noen akutte jobber, er det bare å svinge innom minilageret når som helst for å hente ut nødvendig varer, utstyr og verktøy.